Startbericht

 

 4x4logo
 
 

Aankondiging voor de 4x4 rit omgeving

San Vicent del Raspeig

4x4 ESPAÑA ORGANISEERT WEER EEN

4x4 OFF ROAD TOCHT OP ZONDAG 9 OKTOBER 2022

We starten om 10.30 uur

Omschrijving rit:

Op zondag 9 oktober a.s. organiseert 4x4 España weer een 4x4 Off Road “San Vicent - San Vicent“ tocht in de buurt van San Vicent del Raspeig. Het is deze keer een zo goed als nieuwe tocht in het mooie Comunidad Valenciana. De start begint San Vicent del Raspeig met koffie en inschrijven. Dit is weer een zeer mooie rit met een paar erg leuke Off Road stukken. We steken deze keer zelfs een klein riviertje over. Deze rit is deze keer geschikt voor 4x4 aangedreven voertuigen met hoge en/of lage gearing met een redelijke bodemvrijheid.

a ab track

Type rit en welke voertuigen:

We rijden vanuit San Vicent naar Tibi via slinger-achtige Off Road wegen met mooie uitkijkpunten. Na ca. 25 Km komt u vlak voor Cabezo de Albabor alwaar het koffiepunt is gesitueerd. Hier kunnen we genieten van een heerlijk bakje koffie of thee met koek, soep of fris midden in de natuur.

Deze tocht is in principe voor 4x4 voertuigen met een redelijke bodemvrijheid goed te doen en als zodanig beoordelen wij hem als een AB-route, deze keer dus niet echt geschikt voor 4 wiel aangedreven SUV voertuigen. Het is een geheel takken-vrije route.

Wij geven nu ook de beginnende Off Road rijder onder goede begeleiding de kans om zijn voertuig eens goed uit te proberen en kennis te maken met onze gezellige Off Road Club 4x4 España. Op verzoek kunt u dus ingedeeld worden bij een ervaren 4x4 rijder welke u de echte kneepjes van het 4x4 rijden kan leren. Ons Roadbook met ondersteunende GPS file, leidt u naar mooie punten alwaar u ruimschoots de gelegenheid krijgt om mooie plaatjes te schieten. Dus vergeet vooral uw fototoestel of filmcamera niet mee te nemen.header4

Lengte en tijdsduur rit:

De tocht duurt ongeveer 3 tot 4 uur en gaat over enkele verharde en veel onverharde (binnen)wegen. Deze tocht mag een beginnende en ook gevorderde "Off Road rijder" en een echte natuurliefhebber niet missen. Met deze rit komt u op de mooiste plekjes waar u nog nooit geweest bent.

Kosten rit:

Halverwege de rit wordt er in de natuur van een lekker bakje koffie, thee, soep of fris genoten. De rit is voor jaar-leden gratis en dag-leden (dag-deelnemers) betalen € 30,- voor een auto met 2 personen. Dat is inclusief Roadbook met GPX file, koffie, thee, soep, frisdrank en koek. Aan het einde van de rit wacht er een uitstekend verzorgde heerlijke Spaanse maaltijd met een drankje op u. Dit genieten kost slechts € 17,50 per persoon.
Graag gepast contant betalen bij de inschrijving.

Roadboek en GPX file:

Het Roadboek is volgens het systeem bolletje/pijltje met Waypoints en coördinaten en wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van het GPX-bestand dat gebruikt kan worden op een Garmin GPS, Smartphone of Tablet (zie hiervoor www.4x4espana.com onze video "GPS Instructie" of tekst "GPS Advies". 
Het melden en inschrijven is vanaf 9.30 uur en we starten om ca.10.15 uur met elke 7 minuten groepjes van 3 auto’s. In elke groep is één ervaren rijder met navigator, een GPS en een 27 Mc radio aanwezig.

Inschrijven rit en waar?:

Inschrijven voor deze mooie rit kan t/m uiterlijk vrijdag 7 oktober tot 18.00 uur en alleen onder de rubriek "Inschrijven" op onze website www.4x4espana.com en voor meer informatie kunt u mailen naar  of bellen met onze 4x4 Voorzitter Age Krug +34 744 649 848. En voor technische informatie over de rit met onze Roadmaster George Leenders +34 692 788 105.

Veiligheid- en gedragsregels:

Lees deze goed, zie hiervoor "Veiligheid en Gedrag"

Lid worden:

En lid worden van onze gezellige vereniging kan ook op "Word Lid"


Auto Papieren en Covid: 

Het bestuur wil iedereen erop wijzen dat uw papieren van de auto in orde moeten zijn, Suma, verzekering etc. ook als uw auto Nederlandse of Belgische nummer- platen heeft. Het bestuur respecteert de Corona maatregelen, u bent zelf verantwoordelijk voor uw gedrag en QR-codes etc.


Met vriendelijke groet, het bestuur (Age, Johan en George) van 4x4 España.

 

 panorama_jeep.jpg

roadbook.png

 

Copyright (c) 4x4 España en design by www.ict-dokter.nl. All rights reserved.