HERINNERING VOOR  ZONDAG 10 MAART

4x4 OFF ROAD TRACK OMGEVING

BENIDORM - BENIMANTELL

We starten om 10:30 uur

Omschrijving rit
Op zondag 10 maart a.s. organiseert 4x4 España weer een 4x4 Off Road “Benidorm – Benimantell" tocht, dit is een bestaande rit en wij waarderen deze als één van de mooiere “Off-Road” ritten door deze prachtige omgeving met schitterende vergezichten. Het is een rit met een aantal off-road stukken, waarvan enkele als pittig te noemen zijn.De start begint met koffie in Benidorm en halverwege de rit genieten we in de natuur van een pauze op een prachtig uitzichtpunt met een lekker bakje koffie. Aan het einde van de rit wacht er een heerlijke Spaanse maaltijd op u. 


Type rit en welke voertuigen

Geschikt voor 4x4 met lage gearing en redelijke bodemvrijheid, voor SUV’s minder geschikt. Het is een niet geheel takken-vrije route. Wees niet bang, de krasjes van de takken die zachtjes over uw lak vegen kunt u er weer uitpoetsen. 

Lengte en tijdsduur rit
De AB-tocht voor 4x4 voertuigen is ongeveer 60 km lang waarvan het meeste echt off-road is en duurt inclusief pauze ca. 3,5 à 4,0 uur.

Kosten rit
De rit is voor jaar-leden gratis en dag-leden (dag-deelnemers) betalen € 30,- voor een auto met 2 personen. Dat is inclusief Roadbook met GPX file, koffie, thee, soep en koek op het koffiepunt. Aan het einde van de rit wacht er een uitstekend verzorgde heerlijke Spaanse maaltijd met een drankje op u. Dit kost u inclusief 2 drankjes € 20,00 per persoon voor jaarleden en ook voor dagleden.

Roadboek en GPX file
Het Roadboek is volgens het systeem bolletje/pijltje met waypoints en coördinaten en wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van het GPX-bestand. Wij werken met de App van Garmin Explore op de smart telefoon of tablet. Deze is in de App Store van Apple en Android gratis te downloaden. Zie hiervoor www.4x4espana.com onze video GPS Instructie of tekst GPS AdviesWij hebben een eigen licentie met een inlognaam en wachtwoord, waarmee wij de routes voor elke rit op uw apparatuur zullen zetten. Dus maak niet zelf een account  bij Garmin aan, want dan gaat het niet werken.
Het melden en inschrijven is vanaf 9:45 uur en we starten om 10:30 uur met elke 7 minuten groepjes van 3 auto’s. In elke groep is één ervaren rijder met navigator, een GPS en een 27 Mc radio aanwezig.

Inschrijven rit en waar?
Inschrijven voor deze mooie rit kan tot en met WOENSDAG 6 MAART TOT 17:00 UUR   en alleen onder de rubriek Inschrijven op onze website. Op vrijdagavond 8 maart ontvangt u de details in het startbericht wat wij u separaat toesturen.
LET OP! Schrijf u zo snel mogelijk in, want zo bent u verzekerd van een plaats!
Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met onze 4x4 Voorzitter Age Krug +34 744 649 848 of onze secretaris Johan Vrolijk +34 693 51 52 62. En voor technische informatie over de rit met onze Roadmaster George Leenders +34 692 788 105.

Veiligheid- en gedragsregels
Lees deze goed, zie hiervoor Veiligheid en Gedrag

Lid worden
En lid worden van onze gezellige vereniging kan ook op Word Lid

Auto Papieren
Het bestuur wil iedereen erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw auto (wij raden ten zeerste AT-banden aan) en dat uw papieren van de auto in orde moeten zijn, Suma, verzekering etc. ook als uw auto een buitenlands kenteken heeft. Een echt reservewiel mag niet ontbreken.

Met vriendelijke groet, het bestuur (Age, George en Johan) van 4x4 España.