GPS Advies

In principe kunt u uw eigen telefoon of tablet gebruiken, maar heeft u nog niets of bent u aan vernieuwing toe, kijk dan eens naar de Garmin Overlander of een Apple iPad Mini met GPS. Een Garmin Overlander is in principe de beste optie ondat daar alle kaarten van de wereld op voorgeinstallerd worden. De Overlander is er vanaf € 679,-. Zie hiervoor onze site 4x4 Marokko.

Bent u aan een nieuw en professioneel tablet toe, dan is de iPad Mini met Wifi en Cellular de beste keuze.
iPad (Mini) met GPS is er vanaf € 799,-
Garmin Explore App van 4x4 España € 0,-
Raam/Dashboardhouder voor iPad in uw 4x4 ca. € 45,-

Garmin Explore App
Deze all-in-one app is gemaakt voor zowel avonturiers als buitenliefhebbers.
Download de app naar je compatibele smartphone zodat je jouw volgende avontuur kunt plannen en bekijken.

Met het Garmin Explore ecosysteem kun je jouw mobiele toestel gebruiken voor outdoor-navigatie, reisplanning, cartografie en meer - met of zonder Wi-Fi of mobiel bereik.

Via de lijst met verzamelingen kun je snel alle gegevens vinden die betrekking hebben op elke reis. Zo kun je gemakkelijk sorteren of de gezochte route of locatie vinden.

Voor 4x4 España gebruiken we de App alleen voor onze leden en deze heeft een eigen inlog en elke maand een nieuw wachtwoord.

Voor meer informatie en voor de juiste keuze, neem contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..