Voorzitter Age Krug

Geboren in Amsterdam en deze prachtige stad verlaten om in Apeldoorn de HTS Autotechniek te doen. Na militaire dienst werkzaam geweest als beroeps brandweer officier, hoofd technische dienst bij de gemeente Emmen. Hier de eerste echte ervaringen opgedaan met off-road rijden. In 1984 deelgenomen aan de Camel Trophy in de Amazonas, Brazilië. In een close finish geëindigd op de 3e plek. Een fantastische ervaring die een enorme invloed op je leven heeft en hier ook veel vrienden aan overgehouden, met meer dan gezellige reünies. Nog jarenlang de selectie en de training verzorgd om nieuwe Camel Trophy deelnemers zo goed mogelijk te laten presteren.
In 1986 overgestapt naar het bedrijfsleven, verschillende jobs in de machine wereld gehad door geheel Nederland: Bedrijfsleider Technische Dienst hijskranen en zwaar transport, Service Manager bij importeur grondverzet- en goederen afhandelingsmachines, doorgegroeid naar Algemeen Directeur JCB, Landbouwmachines, met name zelfrijdende spuiten en mestverwerking, in West- en Oost Europa, Rusland, Oekraïne, China, Kazachstan en Mongolië (AGCO Challenger). De laatste jaren van mijn werkzame leven als export Manager Frankrijk, Engeland en Italië voor zelfrijdende mest machines van het merk Vredo. Als sinds onze pensionering hebben we ons permanent in Spanje gevestigd en wonen we in La Marina.In al mijn werkzaamheden hebben machines en terrein rijden een rol gespeeld, vandaar dat dit -met autosport- een echte hobby voor mij is. Ik sleutel ook graag aan oude auto’s! Ik wil mij graag inzetten voor het organiseren van off-road ritten, waarbij het genieten van en respect voor de natuur voorop staat.
Ik hoop nog vele ritten met de club te maken!

Secretaris Johan Vrolijk

Geboren in 1959 in Den Haag en opgegroeid tot m’n 12e jaar en daarna verhuisd naar Haarlem. Na m’n studies gaan werken bij banken een Engelse bank en later een Franse bank in Amsterdam. In begin jaren 90 verhuisd naar Luxemburg en gaan werken voor en Nederlandse en later een Japanse bank. In 2011 de financiële wereld vaarwel gezegd en een camping overgenomen in Luxemburg. Dat was vooral heel hard werken in de zomermaanden en in de winters met de camper op pad, voornamelijk in Spanje. In 2016 besloten met pensioen te gaan en hoofdzakelijk in Spanje te verblijven.
In dit prachtige land en besmet geraakt met het 4x4 virus.  Eerst met m’n Land Rover Defender en later met de Mitsubishi L-200.  Schitterende tochten gemaakt in Marokko, Spanje (Pyreneeën, Sierra Nevada, Moratalla) en uiteraard heel veel in het Comunidad Valencia. Na het overlijden van de vorige secretaris Wim Werkman gevraagd om (interim) secretaris te worden voor de vereniging. 

Ik kijk er steeds weer naar uit om met onze gezellige club te gaan "trippen"!

Road- & Penningmaster

Opgegroeid in Overschie onder de rook van Rotterdam. Na elektronica- en later voor informatica en grafisch designer gestudeerd te hebben, ben ik in 1986 samen met mijn vrouw Anneke een eigen zaak begonnen in Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) voor het Midden- en Klein Bedrijf te Oosterhout NBr. Dit bedrijf hebben wij in 2006 verkocht en zijn naar Spanje vertrokken. In Oosterhout hebben wij nog een onderkomen,  waar wij ons even terugtrekken als het te warm wordt in Spanje. In Nederland en Spanje heb ik wat bestuurlijke functies vervuld als o.a. voorzitter en secretaris in het zakelijke- en private segment. Ben ook nog coördinator bij de Petanca Club van een Nederlandse Vereniging. En gids van mijn eigen Hiking Club "Sjors en Sjimmie". Werk ook nog 3 dagen per week voor o.a. particulieren met automatiseringsproblemen. Het 4x4 virus bestaat bij mij (met vlagen) al meer dan 40 jaar. Het is begonnen met een 4x4 Suzi Samurai en met later ook nog een echte Willys Jeep uit het leger. Met de Suzi werd ik door de dealer uitgenodigd voor leuke terreinritten op o.a. het Euro-Circuit in Valkenswaard. Heb ook nog een 4x4 Mitsu L200 pick-up gehad na mijn Suzi. Met mijn Willys en met de 4x4 Club "de Warhorses" hebben wij jarenlang vele leuke momenten en ritten meegemaakt op o.a. legerterreinen. Ruim 35 jaar geleden heb ik een certificaat behaald voor 4x4 techniek op de Maasvlakte. Sinds 2008 reed ik samen met mijn maatje Peter Berm en sinds 2014  met mijn Anneke, nu met onze eigen club 4x4 España mee. Wij hebben al heel wat tracks voor jullie uitgezet in Spanje, Marokko en Portugal, wij genieten intens van de mooie ritten en de fantastische Spaanse natuur.  O ja, ben ook nog jullie Web- en Roadmaster.
Graag wil ik mijn enthousiasme en ervaringen inzetten voor onze club 4x4 España.