Secretaris Johan Vrolijk

Geboren in 1959 in Den Haag en opgegroeid tot m’n 12e jaar en daarna verhuisd naar Haarlem. Na m’n studies gaan werken bij banken een Engelse bank en later een Franse bank in Amsterdam. In begin jaren 90 verhuisd naar Luxemburg en gaan werken voor en Nederlandse en later een Japanse bank. In 2011 de financiële wereld vaarwel gezegd en een camping overgenomen in Luxemburg. Dat was vooral heel hard werken in de zomermaanden en in de winters met de camper op pad, voornamelijk in Spanje. In 2016 besloten met pensioen te gaan en hoofdzakelijk in Spanje te verblijven.
In dit prachtige land en besmet geraakt met het 4x4 virus.  Eerst met m’n Land Rover Defender en later met de Mitsubishi L-200.  Schitterende tochten gemaakt in Marokko, Spanje (Pyreneeën, Sierra Nevada, Moratalla) en uiteraard heel veel in het Comunidad Valencia. Na het overlijden van de vorige secretaris Wim Werkman gevraagd om (interim) secretaris te worden voor de vereniging. 

Ik kijk er steeds weer naar uit om met onze gezellige club te gaan "trippen"!

Road- & Penningmaster

Opgegroeid in Overschie onder de rook van Rotterdam. Na elektronica- en later voor informatica en grafisch designer gestudeerd te hebben, ben ik in 1986 samen met mijn vrouw Anneke een eigen zaak begonnen in Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) voor het Midden- en Klein Bedrijf te Oosterhout NBr. Dit bedrijf hebben wij in 2006 verkocht en zijn naar Spanje vertrokken. In Oosterhout hebben wij nog een onderkomen,  waar wij ons even terugtrekken als het te warm wordt in Spanje. In Nederland en Spanje heb ik wat bestuurlijke functies vervuld als o.a. voorzitter en secretaris in het zakelijke- en private segment. Ben ook nog coördinator bij de Petanca Club van een Nederlandse Vereniging. En gids van mijn eigen Hiking Club "Sjors en Sjimmie". Werk ook nog 3 dagen per week voor o.a. particulieren met automatiseringsproblemen. Het 4x4 virus bestaat bij mij (met vlagen) al meer dan 35 jaar. Het is begonnen met een 4x4 Suzi Samurai en met later ook nog een echte Willys Jeep uit het leger. Met de Suzi werd ik door de dealer uitgenodigd voor leuke terreinritten op o.a. het Euro-Circuit in Valkenswaard. Heb ook nog een 4x4 Mitsu L200 pick-up gehad na mijn Suzi. Met mijn Willys en met de 4x4 Club "de Warhorses" hebben wij jarenlang vele leuke momenten en ritten meegemaakt op o.a. legerterreinen. Ruim 30 jaar geleden heb ik een certificaat behaald voor 4x4 techniek op de Maasvlakte. Sinds 2008 rijd ik samen met mijn maatje Peter Berm en soms mijn Anneke, nu met onze eigen club 4x4 España mee. Wij genieten van de mooie ritten en de fantastische Spaanse natuur.  O ja, ben ook nog jullie Web- en Roadmaster.
Graag wil ik mijn enthousiasme en ervaringen inzetten voor onze club 4x4 España.